Connect with us

Știri

Primaria Alexandria continuă să își bată joc de cetățenii orașului. Cozi interminabile la contractele pentru colectarea deșeurilor.

Publicat

de

De la începutul anului 2022, de când dictatura din Primăria Alexandria a decis că cetățenii orașului nu vor mai plăti colectarea deșeurilor către Polaris, firma cu care oamenii aveau un contract direct, cozile la Impozite și Taxe locale nu se mai termină.

Locuitorii Alexandriei au început să achite serviciile pentru ridicarea deșeurilor la primărie. Așa a hotarât majoritatea PSD din consiliul local, obligând populația să petreacă chiar și zile întregi la o coadă care nu se mai termină, pentru a schimba contractele, din Polaris în Primăria Alexandria, totul din cauza unui „moft” cu iz de control total, pentru că această schimbare nu este benefică nici pentru instituție, nici pentru cetățeni.
De ce era nevoie de schimbarea contractelor, de ce era nevoie să preia Primăria Alexandria taxa de colectare a deșeurilor de la populație? Nimeni nu a explicat clar, ca și cum în acest oraș am fi sclavi pe plantație, nu plătitori de impozite și taxe.
Hotărârea de a schimba locul de plată al acestui serviciu a fost luată la sfârșitul anului trecut, iar oamenii s-au văzut nevoiți să se ploconească pe la ghișeele primăriei, imediat ce a început anul 2022, pentru a nu fi penalizați că nu respectă noua modificare.
În timp ce cetățenii plătitori de taxe și impozite sunt batjocoriți și ținuți zile în șir pe la ghișee, în frig și ploaie, oamenii primarului sau ai propagandei de partid, care în nici un caz nu prestează munca prevăzută în fișa postului, ci se ocupă de alt domeniu, încasează zeci și sute de milioane din bugetul local, adică de pe urma plăților făcute de cei umiliți pe la ghișee .
De ce a cerut „țarul” care conduce Alexandria ca taxele pentru colectarea deșeurilor sa fie încasate de primărie? Ei bine, primarul nostru și ai lui își doresc să controleze tot ce mișcă, iar cum Polaris mai are de lucru în Teleorman doar până în această vară, mai marele primăriei vrea să impună condițiile sale noului operator, motiv pentru care a preluat acest serviciu, cu ajutorul celorlalți pesedisti din instituție.
De două luni vedem cozi în fața ușilor primăriei, fără ca cineva să încerce măcar să remedieze situația sau să găsească și o soluție alternativă, având în vedere că Primaria Alexandria colcăie de angajați inutili, aroganți cu oamenii care îi „deranjează” cu vreo problemă.