Connect with us

Evenimente

Val de accidente în Teleorman! Patru evenimente în mai puțin de oră/FOTO

Publicat

de

Dimineața zilei de 10 Martie a debutat în Teleorman cu ninsoare ca în mijlocul iernii, și nu mai puțin de patru accidente rutiere.

În Alexandria, două autoturisme au intrat în coliziune, la ieșire spre București, pe podul peste râul Vedea. Evenimentul a îngreunat traficul zeci de minute.

Tot în Alexandria, la intersecția străzii Alexandru Ghica cu strada Mihăiță Filipescu, s-a produs un alt accident rutier. În urma impactului dintre două autoturisme, o femeie de 33 de ani a rămas blocată în mașină. A fost scoasă de pompierii de la ISU Teleorman și transportată de urgență la Spitalul Județean din Alexandria, cu o ambulanță SMURD.

În Poroschia, la intrare în localitate, în dreptul benzinăriei Petrom, alt accident rutier, la scurt timp după cele petrecute în Alexandria. Pe 112 a fost anunțată și o victimă blocată în unul dintre cele două autoturisme implicate.

În Botoroaga, pompierii de la ISU Teleorman au fost solicitați să intervină la un eveniment rutier în care au fost implicate trei mașini.
La acest eveniment nu au fost înregistrate victime, dar au fost anunțate scurgeri de combustibil pe carosabil.
La fața locului s-a deplasat de urgență un echipaj de pompieri de la Detașamentul Drăgănești Vlașca.