Connect with us

Știri

Ambasadorul Tunisiei vine în Alexandria! Primarul Victor Drăgușin anunță vizită de lucru la Parcul Industrial, o investiție care nu există/VIDEO

Publicat

de

Ca la noi la nimeni. Primarul municipiului Alexandria, Victor Drăgușin, a planificat pentru ziua de miercuri o „vizită de lucru” la mai multe obiective din Alexandria, care vor fi prezentate ambasadorului extraordinar și plenipotențial al Tunisiei, Raja Jihnaoui Ben Ali.

Programul este bine stabilit, pe ore, începe bine și se termină penibil.
La sfârșitul turului, după ce se va servi masa de prânz la un restaurant de la marginea orașului, este programată și o „scurtă vizită de lucru” la celebrul Parc Industrial, investiția care a rămas la stadiul de panou în câmp și înghite o sumă considerabilă din bugetul local. Culmea, Parcul Industrial are și un director, in persoana lui Ionuț Neacșu, deși acolo nu se află nimic, în afara unui ogor întins cât vezi cu ochii.
Dacă există un director, cel mai probabil există și subalterni, deși nu ne-ar mira să fie doar șefi aici, ca în multe locuri din România, unde cei cu funcții de conducere sunt mai numeroși decât angajații.
Așadar, doamna ambasador extraordinar și plenipotențial al Tunisiei ne vizitează și va fi plimbată de mai marii municipiului Alexandria prin locuri care de ani de zile „găuresc” bugetul local , sub pretextul că acolo s-ar putea întâmpla să vină niște investitori care, ce să vezi, nu au mai venit. Râde lumea din Alexandria! Acum o să râdă și lumea din Tunisia! Superb!