Connect with us

Știri

Prefectul de Teleorman, Haralambie Epure, la firul ierbii, din comună în comună, indiferent de culoarea politică: „Vreau să știu cu ce greutăți se confruntă edilii teleormăneni”

Publicat

de

Noul prefect de Teleorman, Haralambie Epure, este „croit” să facă treabă în județ și să se implice în tot ce ține de instituția pe care o conduce.

De când a fost numit ca reprezentant al guvernului în teritoriu, chiar dacă nu cunoștea „tot ce mișcă” în administrația publică, și-a dedicat mare parte din timp acumulării de informații în ceea ce privește noul său job, impins de ambiția de a deveni un prefect atipic.
Astfel, medicul veterinar Haralambie Epure, acum prefect de Teleorman, a pornit o acțiune județeană pe care cei mai mulți politicieni care ajung în funcții de conducere o practică doar în preajma alegerilor și doar pentru imagine, nu pentru a înțelege cu adevărat care este viața reală din zonele lor de activitate.

„Mi-am propus ca în perioada următoare să am o serie de deplasări în județ, la toate unitățile administrativ-teritoriale. Nu poți cunoaște mai bine problemele și nevoile locale decât atunci când mergi „la firul ierbii”, când discuțiile se poartă la fața locului.
Vreau să știu cu ce greutăți se confruntă edilii teleormăneni sau, dacă nu întâmpină dificultăți, care sunt motivele pentru care nu se mișcă lucrurile în localitățile lor.
Vreau să ajut acolo unde văd bune intenții, însă nu vom ezita să sancționăm pe cei care ignoră legea.
Cum am mai spus și cu alte ocazii, partenerul meu și al Instituției Prefectului Județului Teleorman este CETĂȚEANUL și vreau să mă asigur că toți reprezentanții administrației publice locale conștientizează că ei sunt în slujba oamenilor”, a explicat prefectul de Teleorman pe pagina sa de facebook.