Connect with us

Evenimente

Neatenția la volan face noi victime! Trei persoane rănite în Drăgănești Vlașca/FOTO

Publicat

de

Neatenția la volan, chiar și pentru câteva secunde, a dus de multe ori la tragedii cumplite pe șosele. În România, infrastructura nu este bine dezvoltată cum este în alte țări (două benzi pe sens) iar acest aspect ar trebui să ne determine să devenim mai responsabili, pentru că, până la urmă, este vorba despre viața noastră și a celor dragi.

În această după amiază, un nou accident s-a petrecut în Teleorman, în localitatea Drăgănești Vlașca.
Un șofer a lăsat puțin atenția la drum pentru alte preocupări și a intrat pe contrasens, unde a izbit un autoturism care circula regulamentar.


În urma impactului, trei persoane au fost rănite, una din autoturismul care a pătruns pe contrasens, alte două din autoturismul care circula regulamentar.
În acest caz, nici una dintre victime nu a suferit răni grave, însă problema neatenției la volan și cea a depășirilor periculoase nu trebuie neglijate, pe principiul „dacă nu a murit nimeni, nu este mare lucru”.


Nici ideea cu „selecția naturală” nu este o formă de reacție sănătoasă, așa cum i-am auzit pe mulți exprimându-se, atât prin comentarii la accidentele auto, cât și în discuțiile pe care le au cu cei din jur.
De multe ori, în accidente grave mor sau sunt grav răniți persoane a căror singură vină este că s-au aflat în locul nepotrivit, la un moment dat. Gândirea sănătoasă este că putem face totul să fie altfel, prin modul în care acționăm. Atât cât tine de noi!