Connect with us

Știri

Fiul patronului de la balta Anton recidivează! Prins drogat și băut la volan, după ce „a dat în radar”, Anton junior a fost arestat preventiv!

Publicat

de

Cunoscut deja pentru imensa inconstiență de care a dat dovadă constant atunci când s-a urcat la volan, beizadeaua ajunsă la 45 de ani, fără să știe ce înseamnă să realizezi ceva în viață, a recidivat.

Tatăl lui a devenit mai cunoscut în județ după ce a luat o baltă de pescuit în zona Izvorul Rece, situată la ieșire din Alexandria spre Turnu Măgurele, iar în acest fel a ajuns și el „cineva”, adică „fiul lui Anton cu balta”.
Duminică seară, Mihai Anton a fost prins băut și drogat la volan, după ce „l-a luat” radarul. Circula pe strada Alexandru Ghica din Alexandria, Teleorman, cu nu mai puțin de 120 km/oră, la volanul unui Mercedes CLK decapotabil, beat și drogat, cu permisul suspendat.
Inițial, a fost oprit pentru viteză, ocazie cu care polițiștii au constatat că era și băut, și drogat, în urma testării cu aparatele alcooltest și drugtest.
Beizadeaua lui Anton nu este la prima abatere.
În ultimii ani a reușit să „colecționeze” nu mai puțin de cinci dosare penale, toate la regimul rutier, pentru diverse infracțiuni, băutura la volan fiind nelipsită.
Nu i-a păsat niciodată că a rămas fără permis, a circulat în continuare ca și cum legea nu i se aplică și lui.
În 2021, a reușit „performanța” de a se răsturna cu mașina pe care o conducea atunci, deși avea permisul suspendat si era băut, chiar în apropiere de balta tatălui său.
S-a ales cu dosar penal, dar acest „amănunt” nu i-a stat în cale când a venit vorba de noi aroganțe. Deși a fost trimis în judecată pentru această ispravă, Anton junior a trecut la alte „aventuri auto”.
Ultima întâmplare, însă, l-a plasat direct în arestul IPJ Teleorman, după ce judecătorii l-au arestat preventiv, exasperați și ei de tupeul și inconștiența individului, dar și obligați de faptul că acesta nu avea un cazier curat, fiind condamnat pentru trafic și consum de droguri.
De parcă nu ar fi fost de ajuns, după ce a fost prins la volan cu viteză mare în oraș, beat și drogat, Mihai Anton a început să îi înjure pe polițiști ca la ușa cortului și să îi amenințe, ca și cum ei ar fi fost vinovați că l-au prins, nu el că este pericol public pe șosele.
Din fericire, pentru moment, beizadeaua de 45 de ani nu mai poate pune în pericol pe nimeni, pentru că este închis, însă astfel de cazuri nu ar trebui să fie tratate superficial de nimeni.
Polițiștii și-au făcut treaba, mai departe totul rămâne în sarcina judecătorilor și procurorilor, care, sperăm noi, vor lua măsurile corecte, astfel încât să nu ajungă să aibă pe conștiință oameni nevinovați.