Connect with us

Știri

Consilierul local Gabriel Bulumac cere Primăriei Alexandria să publice posturile vacante pe site: „Oamenii vor știe ce locuri de muncă sunt libere, nu este normal să fie ascunse”

Publicat

de

Consilierul local Gabriel Bulumac, cel care luptă constant pentru normalitate în administrația publică locală, reușește cu succes să încurce planurile camarilei de partid creată de PSD la nivelul municipiului reședință de județ.

Nu este ușor, având în vedere că vorbim despre un aparat de partid bine pus la punct, construit în peste zece ani de mandat ai primarului Victor Drăgușin.
Aparatul de partid a crescut constant și a ajuns să controleze aproape toate serviciile publice locale, prin tot felul de societăți comerciale cu personalitate juridică care, oficial, ar trebui să se ocupe de administrarea orașului.
În realitate, însă, avem numeroase exemple de oameni apropiați edilului și organizației locale a PSD care sunt rasplătiți cu locuri de muncă plătite din bugetul local, în timp ce ei prestează cu totul alte activități decât cele prevăzute în fișa postului.
Aceste societăți dispun de posturi vacante, însă nu oricine are acces acolo și nici nu sunt cunoscute aceste locuri de muncă, pentru că nu există transparență.
În acest sens, consilierul local Gabriel Bulumac a început demersuri pentru a obliga administrația publică locală să ofere șanse și cetățenilor din municipiul Alexandria, în special tineri, care sunt pregătiți profesional, dar nu au acces în „armata” funcționarilor de pe lângă Primăria Alexandria, pentru că nu fac parte din gașca roșie a primarului nostru.

„Pentru că foarte mulți cetățeni mi-au semnalat faptul că posturile vacante și temporar vacante din cadrul Societăților Comerciale, care funcționează în subordinea sau sub autoritatea Consiliului Local al municipiului Alexandria, NU sunt suficient de vizibile, am decis să vin în sprijinul lor.
Astfel că, am întocmit un Referat de Aprobare, prin care încerc să aduc mai multă TRANSPARENȚĂ, îmbunătățirea imaginii publice și o relație mai bună cu cetățenii interesați de ocuparea unui loc de muncă în cadrul Societăților Comerciale care funcționează în subordinea Consiliului Local al municipiului Alexandria.
Concret, solicit acestor Societăți Comerciale să transmită și către Primăria municipiului Alexandria lista tuturor posturilor vacante, pentru a putea fi publicate pe site-ul Primăriei, într-o secțiune special creată.
Voi discuta această propunere și cu colegii mei din Consiliul Județean Teleorman, pentru a încerca să transparentizăm și să informăm publicul interesat”, a anunțat consilierul local Gabriel Bulumac.