Connect with us

Știri

Prefectul de Teleorman, Haralambie Epure, se implică în campania „Teleorman, județ curat”

Publicat

de

Campania „Teleorman județ curat” a fost demarată, pentru prima dată, în aprilie 2021.Proiectul aparține senatorului Eugen Pîrvulescu, președintele PNL Teleorman, care s-a ocupat personal de această acțiune.

Chiar dacă, din motive politice, unele primării din Teleorman au refuzat să fie parte a proiectului, cele mai multe au participat la acțiune, în ciuda divergențelor politice. Faptul că mulți primari din Teleorman s-au implicat anul trecut în campania „Teleorman județ curat” arată faptul că, atunci când este vorba despre o acțiune constructivă și benefică, se poate trece peste culoarea politică, o atitudine care duce spre evoluție.
Anul acesta, prefectul Haralambie Epure este cel care se implică în organizarea acțiunilor de curățenie și face apel la toate unitățile administrativ teritoriale care doresc să participe la acest proiect frumos, sănătos și benefic pentru societate.
În 2021, Haralambie Epure s-a implicat în organizare în calitate de președinte al PNL- organizația Alexandria, iar acțiunea a fost un succes.
„Sper ca toate primăriile din Teleorman să se alăture campaniei noastre de ecologizare. Așa cum în fiecare gospodărie se face curățenia de primăvară, așa îmi doresc ca, în săptămâna dinaintea Sfintei sărbători a Paștelui, să demonstrăm că fiecare localitate din județul nostru poate fi una curată, în care fiecare cetățean se poate bucura împreună cu familia de o ieșire în aer liber, la aer curat în adevăratul sens al cuvântului.
Vă aștept, dragi teleormăneni, să punem umărul și să scoatem natura de sub gunoaie! Prin puterea exemplului putem schimba lucrurile în bine! Teleorman poate fi un județ curat”, este apelul făcut de prefectul Haralambie Epure.