Connect with us

Știri

Simion de la AUR redus la tăcere pe propriul live, după discursul lui Zelensky/VIDEO

Publicat

de

George Simion și gruparea care îi împărtășește opiniile, în frunte cu Diana Șoșoacă, nu mai reușesc să își ascundă iubirea pentru Moscova și pentru Putin.

De când a început războiul din Ucraina, gașca AUR nu mai îmbina cu succes „agendă rusească” cu atrocitățile comise la ordinul lui Vladimir Putin, așa că, din ce în ce mai des, iese în evidență cu tot felul de acțiuni care blamează Europa, America și NATO, în timp ce minimalizează ororile comise de armata rusă în țara vecină.
Luni seară, discursul președintelui Zelensky în Parlamentul României a fost așteptat și de Simion, și de Șoșoacă, cu telefoanele pregătite și cu un plan inițial de a-l întrerupe pe liderul Ucrainei.
Nu a fost cazul, pentru că i-au ajutat defecțiunile tehnice și bâlbâielile organizatorice a părții române.
Pe de o parte. Pe de altă parte, susținătorii lui Putin din Parlamentul României și-au dat seama, cel mai probabil, că un astfel de plan s-ar fi întors împotriva lor din toate punctele de vedere.
Nu ai cum să întrerupi discursul unui lider adevărat, cum este Zelensky, când oamenii lui mor apărându-si țara, civilii sunt uciși pe străzi, iar femeile și copiii au fugit printre bombe pentru a scăpa de moarte. Ce ar fi putut să îi spună acestui om, unul ca Simion sau una ca Șoșoacă, parlamentari din întâmplare, care îl susțin cu subiect și predicat pe Putin, omul fără umanitate care a decis să ucidă mii de oameni, fără motiv?! Evident, nimic!
După discursul președintelui Ucrainei, Simion a venit cu live-ul prin Parlament, încercând, în stilul propriu deja consacrat, să facă puțin circ, așa cum ne-am obișnuit.
Surpriză, însă. Deputatul USR, Bogdan Rodeanu, l-a lăsat fără replică pe George Simion, vizibil încurcat de atacul neașteptat al colegului de opoziție.
„George, degeaba ai steagul României pe bancă, dacă lucrezi pentru Moscova”, i-a reproșat Rodeanu lui Simion.
Răspunsul lui George Simion a fost halucinant și total neinspirat în acest context: „Urmează Moldova”, a replicat președintele AUR, într-o notă disprețuitoare.