Connect with us

Știri

Acuzații grave la adresa unui salon de înfrumusețare din Alexandria! Tânără operată după o pedichiură/FOTO

Publicat

de

O tânără de 28 de ani din Alexandria, județul Teleorman, a ajuns direct la spital cu infecție la una dintre unghiile de la picioare. A fost programată pentru o mică operație și, mai mult decât atât, i s-a spus că trebuie să plătească această operație, pentru că nu era asigurată medical.

Coșmarul tinerei a început după o pedichiură la salonul de infrumusețare M&R Beauty Salon, situat chiar în centrul municipiului Alexandria.


Tânăra susține că s-au folosit instrumente nesterilizate, pe motiv că „s-a stricat aparatul de sterilizat”.
După aproape opt ore de la pedichiură, unghia de la degetul mare a început să se învinețească, iar cuticula să se infecteze. A doua zi a fost și mai rău.
A ajuns la spital, unde medicul i-a spus că este necesar să intervină chirurgical.
Supărată și indignată, tânăra a mers la salonul în care i se făcuse pedichiura, dar acolo, spune ea, a fost tratată cu dispreț și trimisă „la plimbare”, pe motiv că infecția „nu este de la ei”, deși, cu numai o zi în urmă, tânăra nu avusese nici o problemă la nici una dintre unghii.


Tânăra susține că acum va trebui să plătească, din propriul buzunar, în afară de operația propriu-zisă, și alte teste clinice, cum ar fi HIV sau hepatită, pentru a fi sigură că nu a contactat o boală mai gravă.
„Voi face plângere la instituțiile care pot opri astfel de practici, pentru că nu vreau să mai pățească cineva așa ceva. Cei care merg acolo trebuie să știe ce s-a întâmplat, dreptul de a alege este important în astfel de cazuri. Nu voi lăsa lucrurile așa pentru că nu este normal ca în 2022 să mergi la o pedichiură și să te trezești apoi cu infecții sau alte boli și mai grave”, a spus tânăra.