Connect with us

Știri

Proprietarii salonului acuzat că a infectat o tânără, după o pedichiură, reacționează: „Angajata care a lucrat cu clienta ne-a mințit pe toți! Vom lua masuri drastice”

Publicat

de

Proprietarii salonului M&R Beauty Salon din Alexandria județul Teleorman au reacționat rapid în urma scandalului apărut după ce o clientă a căpătat o infecție la unghie, în urma unei pedichiuri.

Aceștia susțin că, în urma verificărilor, au constatat că angajata care a efectuat pedichiura a mințit pe toată lumea, cu privire la ce s-a întâmplat acolo.
Reamintim cititorilor că o tânără de 28 de ani a ajuns de urgență la spital, după o pedichiură la salon, în urma căreia s-a ales cu o infecție care necesită o intervenție chirurgicală.
Tânăra a revenit la salon după ce au început problemele, însă angajata care i-a făcut pedichiura a trimis-o la plimbare, spunându-i că, de fapt, nu este vina ei, ci a aparatului de sterilizare care s-ar fi stricat.
Pentru proprietarii salonului, însă, cea care a provocat tot scandalul, pentru a-și ascunde incompetența, a avut o altă variantă. A recunoscut că „a tăiat prea adânc”, că aparatul de sterilizare nu are nici o problemă și a acceptat faptul că ar putea fi concediată.
Proprietarii salonului susțin că au dotări ca la carte, funcționale, iar în acest caz este vorba exclusiv despre o greșeală a pedichiuristei, recunoscută chiar de ea.