Connect with us

Știri

Directorul general al Companiei Poșta Română, ambiții mari pentru Teleorman: „Vreau să aduc compania din 1967 în 2022″/VIDEO

Publicat

de

Directorul general al Companiei Poștă Română, Valentin Ștefan, a fost prezent astăzi în Alexandria, împreună cu directorul adjunct, la finalizarea unei investiții de amploare de care a beneficiat Oficiul Zonal Alexandria ( situat lângă gara din Alexandria).

La eveniment a participat și senatorul Eugen Pîrvulescu, președintele PNL Teleorman, Maria Stoian, deputat PNL Teleorman, Raluca Fedeleș, vicepreședintele Consiliului Județean Teleorman, și, nu în ultimul rând, Mihaela Burghiu, directorul al Oficiului Județean de Poștă Teleorman.
Valentin Ștefan are ambiții mari în ceea ce privește Poștă Română și intenționează să reformeze tot sistemul, prin investiții, digitalizare și resursă umană.
În Teleorman, cunoaștem toți faptul că Poștă Română, cel puțin din punct de vedere al dotărilor și investițiilor, rămăsese mult în urma vremurilor. De mulți ani nu se mai făcuse nimic, iar aceste lipsuri începuseră să se reflecte în bunul mers al celei mai mari companii de stat din România.
Odată cu schimbarea conducerii, în anul 2021, lucrurile au început să se miște și se îndreaptă cu pași siguri spre eficientizare.
Despre planurile noului director în Teleorman a vorbit și senatorul Eugen Pîrvulescu, care l-a asigurat pe tânărul director că îl vs sprijini, la nivelul județului, cu absolut tot ce are nevoie pentru a trece la o altă etapă de funcționare, mai eficientă, adaptată condițiilor și vremurilor actuale.