Connect with us

Politică

Unii dispar, alții apar! Senatorul PSD, Dan Cristescu, și-a deschis cabinet parlamentar în Videle/ FOTO

Publicat

de

Senatorul de Teleorman, Dan Cristescu, se ține de cuvânt și deschide cabinet parlamentar în Videle, după cum a anunțat în urmă cu ceva timp.

În timp ce parlamentarii activi ai județului progresează treptat, așa cum este firesc, alții, care s-au „aruncat” în promisiuni pe care nu le-au ținut, dispar. Cu cabinete cu tot. Este cazul deputatului Costel Barbu, a cărui aventură politică a început în forță, cu cabinete parlamentare în tot județul, pentru a fi „în mijlocul oamenilor”, după cum declara el, la fiecare apariție publică, dar s-a terminat prost, cu închiderea acestora, după nici un an de la deschidere.
Despre Dan Cristescu putem spune că, de când a fost ales, și-a făcut treaba, atât cât a ținut de el, având o activitate parlamentară constantă, pe subiecte de care teleormanenii erau interesați în mod special.
„Am promis că vă voi fi alături și iată că mă țin de cuvânt! Vă anunț că am deschis un nou cabinet parlamentar la Videle! Cabinetul este situat pe Șos. Giurgiului Nr. 22, activitatea în cadrul acestuia desfășurându-se de luni până vineri, în intervalul 9:00-17.00, permanența fiind asigurată de consilierii mei.Pe mine mă puteți găsi în fiecare joi, în intervalul orar 9:00-14:00. Voi căuta să identific căile corecte de rezolvare a problemelor cu care vă confruntați.
Voi fi acolo pentru toți cei care au încredere în mine și vă asigur de întreaga mea disponibilitate” a anunțat senatorul Cristescu.