Connect with us

Știri

Ginerele deputatului Costel Barbu, accident mortal la Smîrdioasa! Suspiciuni de mușamalizare!

Publicat

de

Vinerea neagră în Teleorman. Așa poate fi numită ultima zi a săptămânii care tocmai s-a încheiat, având în vedere numărul evenimentelor rutiere, două dintre ele mortale.

Primul accident rutier care a luat viața unei persoane s-a petrecut în localitatea Smîrdioasa.
O femeie a fost spulberată de un autoturism, în timp ce încerca să traverseze strada, după ce ar fi ieșit de la o farmacie, potrivit martorilor.
Un tânăr a izbit-o în plin, iar victima nu a avut nici o șansă. Șoferul implicat în accident este nimeni altul decât ginerele deputatului Costel Barbu (Bitanu), cel care are, încă, strânse legături în zonă, deși el este dispărut din viata politică și chiar din Parlament, de ceva timp.
Mai mult decât atât, în spațiul public a apărut o informație potrivit căreia victima ar fi fost angajată a Primăriei Smîrdioasa, ca asistent personal al unei persoane cu handicap, iar femeia s-ar fi aflat în timpul serviciului, dar acest aspect nu a fost menționat nicăieri.
Potrivit IPJ Teleorman, până la această oră, nimeni nu a anunțat că ar fi vorba și despre un accident de muncă.
Total Impact a încercat să îl contacteze pe primarul comunei, George Pomojnicu, însă, până la ora redactării materialului, edilul nu a fost de găsit pentru un punct de vedere oficial.
Există voci care susțin că s-ar încerca mușamalizarea accidentului de muncă, pentru că șoferul implicat în accident este ginerele deputatului Barbu, iar declararea unui accident de muncă ar complica ancheta. Până acum, din datele oficiale reiese doar că femeia spulberată de autoturismul condus de ginerele politicianului ar fi traversat neregulamentar, ceea ce îl va absolvi de vină pe conducătorul auto.
Bănuielile cu privire la desfășurarea anchetei sunt întărite de faptul că primarul comunei Smîrdioasa, care ar fi trebuit să anunțe, până acum, autoritățile, cu privire la faptul că femeia era angajată de primărie și se afla în timpul orelor de program, nu a acționat conform legii.
Despre George Pomojnicu se cunoaște faptul că face parte dintre apropiații deputatului Costel Barbu, el fiind cel care l-a adus în PNL, de la PSD, înainte de alegerile locale din 2020.
Așadar, așteptăm cu interes mai multe informații oficiale și, mai ales, o anchetă corectă, care să nu țină cont de cumetrii politice. Oricât de neregulamentar ar fi traversat femeia, totuși, este vorba despre moartea unui om, care ar trebui cercetată conform tuturor elementelor prezente în acest caz, nu doar în baza unor informații parțiale.