Connect with us

Știri

Tânăr motociclist ucis în accident rutier, în centrul Alexandriei, de o șoferiță de 19 ani!

Publicat

de

Vineri, 8 aprilie, un cumplit accident rutier a dus la moartea unui tânăr de 25 de ani, care circula cu motocicleta pe o stradă principală din Alexandria, județul Teleorman.

Tragedia s-a produs în jurul orei 21.30, în intersecția străzii Dunării cu strada Constantin Brîncoveanu, cunoscută în oraș ca „intersecția de la piață”, după ce o șoferiță de 19 ani a virat stânga, fără să observe motociclistul care circula pe aceeași stradă, din sens opus.
Impactul a fost atât de puternic, încât bara autoturismului Audi s-a desprins, iar motocicleta s-a făcut praf.Tânărul de 25 de ani, care conducea motorul, a fost aruncat pe asfalt, inconștient.
Cei doi circulau pe strada Dunării, fiecare în alt sens, iar în intersecția cu strada Constantin Brâncoveanu, tânăra a virat stânga, moment în care a intrat în coliziune cu motociclistul care se deplasa înainte, spre zona Peco.
„Nu l-am văzut, nu știu de unde a apărut”, susține șoferița de 19 ani aflată la volanul autoturismului Audi implicat.
Tânărul nu a murit imediat. A fost transportat de urgență la Spitalul Județean din Alexandria, a fost operat la scurt timp, însă nu a reușit să facă față rănilor extrem de grave. Și-a pierdut viața la câteva ore distanță de momentul tragediei.
Șoferița de 19 ani este cercetată acum pentru ucidere din culpă, iar cercetările vor continua pentru a se stabili exact modul în care s-a produs cumplitul accident.