Connect with us

Știri

Deputatul Costel Barbu, drept la replică cu susul în jos: „Nu este ginerele meu, este într-o relație cu fiica mea, dar nu sunt căsătoriți și nu au planuri de nuntă”

Publicat

de

Total Impact a publicat un material cu privire la anumite suspiciuni de mușamalizare a unor elemente importante în cazul accidentului mortal de la Smîrdioasa, în care a fost implicat ginerele deputatului de Teleorman, Costel Barbu.

Mai exact, vineri, 8 aprilie 2022, o femeie a murit, după ce a fost lovită de mașina condusă de un tânăr.
Șoferul implicat se numește Alberto Adelin Antonio Zopotilă, este consilier local la Primăria Fîntînele, județul Teleorman, și face parte, practic, din familia deputatului Costel Barbu ( Bitanu). Având în vedere că și mașina cu care circula domnul parlamentar, un BMW, aparține acestui tânăr, concubinul fiicei deputatului, cumva, îl consideră parte din neam, dacă au autoturismele la „comun”.
Cauza accidentului este, până acum, traversarea neregulamentară a victimei.
Ulterior, aflăm că femeia ucisă in accident era angajată de Primăria Smîrdioasa, ca asistent personal, pentru a avea grijă de o persoană cu handicap, iar la ora producerii evenimentului ar fi fost în timpul orelor de program. Conform procedurilor legale, acest aspect trebuia sesizat Inspectoratului Teritorial de Muncă, pentru că atunci când o persoană este implicată într-un eveniment și se află în timpul serviciului, se cercetează și aceste aspecte.

De această dată, însă, nu s-a întâmplat așa, pentru  că  Primăria Smîrdioasa nu a sesizat autoritățile cu privire la calitatea victimei, iar cercetări nu s-au făcut în acest sens.
Suspiciunile de „omitere” a acestor informații sunt întărite și de faptul că primarul comunei Smîrdioasa, George Pomojnicu, fost PSD, acum PNL, este unul dintre apropiații deputatului Costel Barbu. Iar cum șoferul implicat nu este nimeni altul decât „ginerele” aceluiași Costel Barbu, adică concubinul fiicei sale, totul pare să se lege într-o manieră cel puțin dubioasă.
Ei bine, domnul deputat ne trimite un drept la replică
întocmit pe genunchi și, cel mai probabil, de o persoană complet paralelă cu felul în care se redactează astfel de documente.
Intenția noastră a fost să îl publicăm, însă este imposibil de copiat în forma trimisă. Este un text inserat într-un document cu susul în jos, la propriu, în care domnul deputat Barbu ne spune că șoferul implicat în accidentul de la Smîrdioasa nu este ginerele lui pentru că „nu este căsătorit legal cu fiica sa și nici nu au planuri de nuntă”.

Aceasta este baza dreptului la replică, potrivit căreia noi, cei de la Total Impact, suntem niște „incompetenți” care nu am verificat dacă tânărul respectiv și fiica domnului deputat sunt căsătoriți legal sau trăiesc în concubinaj, de parcă asta ar schimba cu ceva suspiciunea de mușamalizare a unui accident de muncă, ce planează asupra primarului prieten de la Smîrdioasa.
Dreptul la replică integral, așa cum a fost primit pe adresa de e-mail a www.totalimpact.ro, îl publicăm în varianta foto, exact cum a venit, cu excepția datelor cu caracter personal inserate.
Citiți și minunați-vă! Problema deputatului Barbu este că șoferul care a accidentat mortal o femeie în Smîrdioasa nu este căsătorit legal cu fiica lui, aspect care, în opinia sa, trebuia cercetat de noi. Nu, domnule parlamentar, noi trebuie să investigăm posibila mușamalizare a unui accident de muncă, nu dacă fiica dumneavoastră s-a măritat cu acte sau trăiește în concubinaj cu Alberto Antonio Zapotilă. Până la urmă, tot ginere este, doar că fără acte, așa cum știm că vă place dumneavoastră să „operați”, în general vorbind.