Connect with us

Știri

Serghei Șoigu – Ministrul rus al Apărării a suferit un infarct care nu pare a fi din cauze naturale

Publicat

de

Serghei Șoigu – Ministrul rus al Apărării, unul dintre responsabilii de invadarea Ucrainei, se află în stare gravă la terapie intensivă după ce a suferit un infarct. Forma infarctului nu pare a avea cauze naturale, conform presei din Ucraina, care îl citează pe Leonid Nevzlin, fost proprietar al Yukos, aflat în Israel după ce a fost condamnat la închisoare pe viață în Rusia.

”Șoigu a ieșit din joc, poate devine handicapat dacă supraviețuiește. Brusc a făcut infarct masiv, este la terapie intensivă, conectat la aparate. Se zvonește că un atac de cord ar fi putut avea loc nu din cauze naturale”, a scris Leonid Nevzlin pe Facebook, citând ”sursele mele de la Moscova”.

Serghei Șoigu – Ministrul rus al Apărării, ar fi fost în cărți pentru a-i lua locul lui Vladimir Putin. Și tocmai a fost eliminat, transformat în legumă. Trebuie menționat și faptul că peste 20 de generali ruși au fost arestați în ultimele zile, fiind suspecți de deturnare de fonduri. Peste 10 miliarde de dolari au fost furate începând din 2014, fapt care a contribuit la rușinea pe care armata și tehnica militară rusă au suferit-o în fața ucrainenilor, impotența împingându-i astfel către masacrarea civililor. Un semn clar al corupției din sistemul militar, un semn clar al unui stat corupt și bolnav până în măduvă.

#alăturideUcraina

Serghei Soigu Vladimir Putin Ministru Rus al Apararii Infarct Suspect Genocid Crime Razboi Ucraina Pace Stiri Total Impact Teleorman Alexandria Astazi Azi

Vezi mai mult
Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *