Connect with us

Știri

Bani mulți în Teleorman pentru proiectele primarilor din zona rurală! Alimentare cu apă, canalizare și asfalt în comune/VIDEO

Publicat

de

Promisiunile liberalilor teleormăneni, din campania electorală, în sfârșit, se concretizează.

Mult comentatul program Anghel Saligny, cel care vizează strict dezvoltarea zonelor rurale, își produce efectele, prin alocarea fondurilor necesare dezvoltării infrastructurii.
Județul Teleorman a primit suma de 1.532.000.000 lei, o suma generoasă pentru un județ mic, însă această decizie a guvernanților vine în urma demersurilor senatorului teleormanean Eugen Pîrvulescu, cel care i-a convins pe decidenți că județul nostru are nevoie de dezvoltare mai mult decât au alte județe, pentru că infrastrucrura noastră, apă curentă, canalizare și asfaltare, în comune, a fost deficitară ani la rând, din lipsă de fonduri.
Toate comunele din Teleorman vor primi sume importante pentru implementarea proiectelor, aspect confirmat și de social democrații teleormăneni.
Potrivit senatorului Pîrvulescu, lucrările vor fi demarate cel târziu în primăvara anului 2023, imediat ce se vor încheia procedurile legale.
O alt anunț pentru teleormaneni, pe care l-a făcut senatorul liberal, este începerea negocierilor pentru alocarea sumelor de bani necesare demarării lucrărilor de extindere a retelei de gaze naturale în județ, în zona rurală, tot prin Programul Național Anghel Saligny.