Connect with us

Știri

Fotbalist de la Sporting Roșiori snopit în bătaie într-un bar de lângă stadion!

Publicat

de

Un fotbalist de la CS Sporting Roșiori a fost bătut crunt într-un bar, chiar vizavi de stadionul din Roșiorii de Vede.

Incidentul a avut loc în urma unui conflict spontan între jucătorul de la Sporting și trei indivizi care se aflau la o masă din local, cunoscuți ca fiind ciobani în zonă.
S-a întâmplat în urmă cu o săptămână, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după un meci în deplasare al jucătorilor de la Roșiorii de Vede, în urma căruia antrenorul le-a oferit timp liber.
Florin Cazan se pare că a ales, în loc de relaxare, să meargă la localul de lângă stadion și să consume ceva alcool.
Totul a decurs normal în barul respectiv, până când băutura a început să își facă efectele, atât la Florin, cât și la ceilalți trei clienți care consumau acolo de ceva timp și care, între timp, deveniseră colegi de pahar cu fotbalistul, la aceeași masă.
A început o ceartă, iar de aici până la scandal nu a mai fost decât un pas.
Lucrurile s-au precipitat, iar cei trei ciobani băuți au sărit pe sportivul de la Sporting.
L-au bătut până l-au lăsat într-o baltă de sânge, l-au lovit cu pumnii, cu picioarele și cu un scaun, minute în șir.
Într-un final, angajații localului au reușit să îl scoată pe sportiv din mâinile agresorilor și la fața locului a apărut un echipaj de poliție.
De atunci, Florin nu mai poate juca fotbal iar viața sa de sportiv a fost pusă pe pauză.
Are nevoie de multa recuperare, iar autoritățile care ar trebui să se ocupe de dosar se mișcă lent și în acest caz, ca și cum ar fi vorba de un furt de găini cu autor necunoscut.
Florin Cazan îi acuză acum pe cei trei agresori de tentativă de omor, având în vedere că a fost lovit în zona capului, în mod repetat, cu intenția clară de a i se produce răni grave.