Connect with us

Evenimente

Accident stupid în Alexandria! Un șofer incepător nu a mai nimerit șoseaua și a lovit trei mașini parcate pe trotuar/FOTO

Publicat

de

Un nou accident provocat de un tânăr șofer începător a avut loc joi seară, pe strada Dunării, în localitatea Alexandria, județul Teleorman.

Un șofer începător a reușit „performanța” de a rata virajul la dreapta, lovind trei mașini parcate pe trotuar în locurile special amenajate.
Tânărul circula cu mașina dinspre strada HCC, spre strada Dunării, drum cu prioritate, unde a virat dreapta. Mai exact, a intenționat să vireze, pentru că nu prea a mai nimerit șoseaua. A intrat pe trotuar, unde a lovit trei autoturisme.
Cum a reușit?
Soferul începător susține că i s-a blocat volanul exact în momentul virajul, însă martorii care au asistat la toată scena spun că, de fapt, tânărul a demarat în trombă și a pierdut controlul volanului.
Trei proprietari de mașini așteaptă acum despăgubiri prntru daunele produse de șoferul vinovat, iar pentru că este vorba despre mai mult de doua mașini implicate, constatările aparțin polițiștilor, cele amiabile nefiind valabile un acest caz.
Este al doilea accident produs în ultimele două zile de un șofer începător care nu se descurcă prea bine cu direcția sau cu regulile de circulație.
Ultimul accident s-a produs tot în Alexandria, din cauza unui tânăr care pur și simplu nu a oprit deloc la Stop.