Connect with us

Știri

Apaserv a făcut praf străzile din Alexandria! După ce a”rezolvat” defecțiuni, tot orașul este plin de șanțuri/FOTO

Publicat

de

Bătaie de joc, tupeu și aroganță!
Așa poate fi descrisă, în numai trei cuvinte, activitatea societății Apaserv din Alexandria, Teleorman.

Lăsând la o parte acel coeficient de neinchidere achitat de populație în mod nedrept, pentru lipsa de investiții și indiferența autorităților locale care conduc orașul de peste 10 ani, observăm că, în continuare, societatea din subordinea Primăriei Alexandriei sfidează toți locuitorii orașului.
Rețeaua de apă și canalizare, în municipiul reședință de județ, este de pe vremea lui Gheorghiu Dej și, evident, a început să crape.
Din ce în ce mai multe defecțiuni apar peste tot, iar Apaserv cârpește, asta doar când are chef și dacă nu este vreo sărbătoare. În rest, oamenii nu au decât să se roage pentru a nu avea vreo problemă în weekend sau în alte zile libere, pentru că, de multe ori, mai marii Apaserv i-au luat la rost când și-au permis să sesizeze ceva atunci când nu se lucrează, pe motiv că nu au oameni.
În schimb, au ziariști angajați fictiv și plătiți de la această societate ca o formă de recompensă pentru articolele de partid, articole care apar în spațiul public exact la orele la care ar trebui să se afle la serviciu, conform contract, însă aceasta este o altă discuție, acum am amintit doar ca să știți unde se duc banii Apaserv.
Revenind la societatea cârpaci de rețea, observăm că, în ultima perioadă, lucrează peste tot la noi și noi defecțiuni. Aproape că nu există stradă în Alexandria pe care să nu îi vezi spărgând asfaltul, care oricum e vechi și deteriorat, încercând să „rezolve” țevile putrede. Apoi, după ei potopul. La finalizarea intervenției, pe strada respectivă rămân adevărate șanțuri, nesemnalizate, dar mascate cu nisip, ca și cum intenționat ar vrea sa își bată joc de șoferii care circulă prin Alexandria.
Tupeul și indolența mai marilor acestei societăți nu se oprește aici.
Mai nou, Apaserv a umplut orașul de adrese și amenințări cu „întreruperea furnizării de apă”, dacă nu sunt plătite restanțele, pe motiv că nu mai are fonduri să achite energia electrică.

Păi, în acest caz, poate renunțați la contractele inutile, la plata ziariștilor de partid, în timp ce încercați să obțineți fonduri pentru a face și niște investiții, așa cum ar trebui.
Decidenții locali, în loc să se ocupe de adevăratele probleme ale orașului, au umplut spațiul public cu floricele, beculețe și spectacole de teatru de păpuși, frumoase ce-i drept, dar inutile atunci când adevăratele nevoi ale cetățenilor sunt altele.