Connect with us

Știri

Poliția Rutieră din Teleorman „s-a pus”pe șoferii care consumă substanțe interzise! Încă doi tineri testați pozitiv cu drugtest!

Publicat

de

Acțiunile polițiștilor din Teleorman din ultima perioadă scot la iveală din ce în ce mai multe cazuri în care șoferii, de obicei tineri, se urcă la volan sub influența substanțelor psihoactive.

În ultimele două zile, doi tineri, unul din Alexandria, unul din Turnu Măgurele, s-au ales cu dosare penale după ce aparatul drugtest a indicat că au consumat droguri, înainte de a se urca la volan.
Acțiunile polițiștilor vizează, în mod special, și consumul de alcool la volan, un factor în plus care poate duce la accidente rutiere, și așa prea multe pentru un județ în care circulația nu se poate spune că este prea aglomerată, cu excepția DE 70, Alexandria-Bucuresti, care devine un adevărat pericol, in special în weekend-uri, din cauza șoferilor neatenți sau prea grăbiți.
Numai in ultimele 24 de ore, polițiștii teleormaneni au aplicat 43 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 21390 lei, au reținut 4 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice și au retras 3 certificate de înmatriculare.