Connect with us

Știri

O fată de 15 ani bătută pe stradă, în plină zi, de fostul iubit! Agresorul este liber/VIDEO

Publicat

de

Imagini incredibile au fost surprinse de camerele de supraveghere, pe o stradă din Turnu Măgurele, județul Teleorman, în plină zi.

O adolescentă de 15 ani a fost snopită în bătaie de fostul iubit, minor și el, în timp ce se îndrepta spre școală.
Povestea este clasică, tânăra a refuzat să mai continue relația cu el, iar acesta a făcut o obsesie pentru ea.
A hărțuit-o, a amenintat-o și chiar l-a lovit pe tatăl fetei, când i-a cerut să îi lase fiica în pace.
În momentul agresiunii, exista deja o plângere la Poliția Turnu Măgurele, pe numele tânărului, însă acest „amănunt” nu pare să îl fi impresionat prea tare pe minorul de 17 ani, așa că a continuat să o amenințe.
În una din zile, mai exact pe 10 mai, planul adolescentului a mers mai departe.
Supărat că nu reușește cu nici un chip să „rezolve” cu fata, acesta a așteptat-o pe o stradă pe unde știa că va merge către școală și a snopit-o în bătaie.
Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere din zonă, iar adolescentul a fost reținut pentru 24 ore și internat într-un centru din Alexandria, de unde a plecat pur și simplu, fără să fie oprit de cineva.
Legea din România nu impune internarea cu forța, sub pază, ca masură preventivă, iar până la identificarea unei soluții, având în vedere că încă este minor, agresorul este liber.
După bătaia primită, adolescenta de 15 ani a fost internată într-un spital din București, în timp ce agresorul se plimbă nestingherit prin oraș și le spune tuturor că nu „au ce să îi facă”.