Connect with us

Evenimente

Accident mortal în Teleorman! O șoferiță începătoare a murit pe loc/FOTO

Publicat

de

Accident grav, joi după amiază, pe drumul județean 612A, în zona localității Văcărești- satul vechi, comuna Drăgănești de Vede, județul Teleorman.

O șoferiță începătoare, de 43 de ani, a murit pe loc, după ce a pierdut controlul volanului și a izbit violent un stâlp.
În mașină se mai afla o femeie, care fusese luată la ocazie, cu puțin timp înainte.


Din fericire, pasagera de 33 ani se afla pe bancheta din spate și, cu toate că a fost și ea rănită, nu are leziuni care să îi pună viața în pericol.
„În urma acestui eveniment au rezultat două victime. La sosirea pompierilor una dintre victime, de gen feminin, în vârstă de aproximativ 43 ani, ce prezenta leziuni incompatibile cu viața, era încarcerată, ea fiind eliberată din caroseria deformată cu ajutorul accesoriilor de descarcerare.
Cealaltă victimă, o femeie în jur de 33 ani, a fost găsită în afara autoturismului, conștientă, cu un traumatism lombar. Ea fost preluată de echipajele medicale și transportată la Spitalul Municipal Caritas.
La fața locului a intervenit Detașamentul de pompieri din Roșiorii de Vede cu o mașină de
descarcerare și o ambulanță SMURD.
După asigurarea măsurilor P.S.I., cazul a rămas în atenția autorităților competente pentru cercetări”, a precizat ISU Telorman.