Connect with us

Știri

Răsturnare de situație în cazul accidentului din luna martie, în care un TIR a lovit un autoturism la Drăganesti Vlașca! Șoferul TIR-ului pare că nu a vrut să evite impactul/VIDEO

Publicat

de

Apar noi imagini, clare cu momentul impactului dintre un TIR și un autoturism Mercedes, produs în localitatea Drăganești Vlașca, județul Teleorman, pe 30 Martie.

Un tânăr aflat la volanul unui autoturism Mercedes a ajuns atunci în stare gravă la un spital din București, cu un elicopter Smurd, după ce a fost lovit de un autotren care circula din sens opus.
Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă se vede cum șoferul autoturismului, aflat pe contrasens, periculos de aproape de TIR, încearcă să evite coliziunea în ultimul moment.
Manevra i-ar fi ieșit dacă și TIR-ul ar fi încercat același lucru, însă șoferul autotrenului, tot în ultimul moment, a tras de volan direct spre autoturism.
Din fericire, deși a fost transportat cu elicopterul la București, în stare gravă, medicii au reușit să îl salveze pe tânărul de 22 ani care a condus autoturismul. După ce a fost externat, tânărul rănit a demarat propria anchetă în cazul accidentului.
Așa a reusit să găsească noi imagini cu momentul impactului, care ridică mai multe semne de întrebare cu privire la buna credință a șoferului de TIR.
Filmarea a fost cerută și de procurorul de caz, după ce tânărul a anunțat organele de anchetă.
După momentul impactului, șoferul TIR-ului a declarat că șoferul autoturismul ar fi vrut să lovească autotrenul, intenționat, iar el a încercat să evite, însă ultimele imagini par să indice că nu s-a întâmplat așa cum susține.