Connect with us

Știri

Salonul Beauty Concept Alexandria implicat într-un scandal de proporții: „Mi-a ars scalpul, mi-a căzut parul, am ajuns la dermatolog”/FOTO

Publicat

de

Un salon de înfrumusețare din Alexandria, denumit pompos „Beauty Conceput”, deși, în fapt, este doar o frizerie în care soția frizerului face „beauty” pe hol și spală parul clientelor în chiuvetă, este implicat într-un scandal de proporții, după ce a nenorocit părul unei tinere.

Clienta s-a programat, a venit special din Turnu Măgurele în reședința județului Teleorman, municipiul Alexandria, convinsă fiind că aici va găsi profesioniste peste tot.

 

Salonul Beauty Concept a fost descoperit pe facebook, unde se promovează agresiv, dar avea să descopere ulterior că pozele folosite de „stilistă” erau descărcate, multe dintre ele, de pe Printest și prezentate ca fiind opera ei.
Așadar, tânăra a mers în luna martie la programare, pe strada Doctor Stâncă din Alexandria, iar acolo, deși se aștepta să găsească un salon în toată regula, a fost plasată pe holul unei frizerii, unde a fost „executată”, nu vopsită, având în vedere rezultatele.


După ce a fost spălată pe cap in chiuveta frizeriei, tânăra a plecat acasă, lăsând câteva milioane bune la soția frizerului, pentru „styling”.
Ajunsă la Turnu Măgurele, tânăra a avut parte de surpriza vieții ei.
Scalpul a început să se deterioreze, au apărut coji și escoriații, iar parul a început să cadă în ritm alert.
Tânăra s-a prezentat imediat la dermatolog și a început un tratament de durată.


Ceea ce ar fi trebuit să fie o „infrumusețare”, s-a transformat intr-un adevărat coșmar pe care încă îl trăiește.
Clienta s-a prezentat și la frizeria „Beauty Concept”, pentru a discuta cu stilista, însă, culmea, a fost amenințată, intimidată cu așa zise relații, și trimisă la plimbare.
Ulterior, Cristiana, tânăra pagubită și de bani și de păr, în urma unor demersuri, a aflat că nu este prima clientă care a avut de suferit de pe urma alegerii acestui „salon”.
Au apărut alte două cazuri, unul cu servicii de extensii gene, altul cu servicii de coafor, toate executate de soția frizerului.


Pe această cale, încurajăm toate doamnele și domnișoarele care au parte de astfel de prestații să ne scrie, pentru a evita, pe viitor, ca alte tinere credule sa ajungă pe mâna unor „stiliști” de acest gen.
De asemenea, solicităm instituțiilor statului cu atribuții de control să mai iasă din birouri și să își facă datoria, pentru că astfel de practici sunt posibile doar când autoritățile nu sunt vizibile.
Tânăra a declarat pentru publicația noastră că nu i-a fost eliberat nici bon fiscal, la fel și celelalte tinere, deci ANAF poate reușește măcar să pună câteva întrebări, dacă tot se plânge guvernul de gradul de colectare al impozitelor și de evaziune fiscale.
De asemenea, așteptăm ca DSP Teleorman să verifice cele semnalate.
Mai jos aveți declarația Cristianei, clienta păgubită de păr și de bani:
„Buna ziua, numele meu este , Musi Cristina Alexandra , din localitatea Turnu Măgurele, județ Teleorman.
Vreau sa fac si eu o reclamație, salonului Beauty Concept din Alexandria adresa : strada Doctor Stâncă, Nr.70. Pe data de 08.03.2020 am fost la acest salon sa ma vopsesc, nu doar ca a trebuit sa merg la dermatolog de 2 ori , am făcut dermatita in cap, mi a ars tot scalpul, mi a căzut foarte mult par, dar si condițiile de acolo nu sunt tocmai in regula, am fost vopsita pe holul frizeriei soțului acestei femei, am fost spălată pe cap in chiuveta de la frizerie si nu mi a fost eliberat nici un bon fiscal. O sa va atașez la acest email câteva dovezi”.

Vezi mai mult
1 Comment

1 Comments

  1. Catalina Cornelia Badoi

    iulie 25, 2023 at 8:14 pm

    Acel salon este o rusine . Nu ai nici condiitile necesare . Si nu este un salon de infrumusetare ci o frizerie. Acea femeie nu este deloc amabila . Am fost cu fiica mea si nu ma primit ca nu primeste copii chiar daca iam zis ca nu am cu cine sa o las acasa .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *