Connect with us

Știri

Un pacient a fugit din Spitalul Județean Alexandria, pe geam! Poliția și familia îl caută de trei zile!

Publicat

de

Un bărbat din localitatea Brînceni, județul Teleorman, este căutat de trei zile, după ce a fugit din Spitalul Județean Alexandria, pe geam.

Toma Grafian a fost internat vineri la Spitalul Județean Alexandria.
La numai o zi distanță, pacientul a cerut insistent să fie externat, asta după ce a mai fost întors din drum, pentru că intenționa să părăsească spitalul, fără sa anunțe că dorește cu orice preț externarea.
Sâmbătă, 21 Mai, după mai multe tentative de a părăsi spitalul, Grafian a reușit, într-un final, să plece, deși personalul medical anunțase deja familia, care se afla pe drum, pentru a-l lua acasă.
Pacientului a fost externat, potrivit documentelor, însă nu a mai avut răbdare să își aștepte rudele. A plecat singur, pe geamul salonului care se afla la parter. Cadrele medicale au anunțat poliția și rudele, imediat după incident.
De atunci, nu l-a mai văzut nimeni.
Membrii familiei au anunțat și ei dispariția la poliție, iar acum este căutat atât de către autorități, cât și de către rude.
Pe această cale, familia face un apel disperat către persoanele care l-au văzut sau dețin informații cu privire la locul în care s-ar afla Grafian.
Oricine poate ajuta, este rugat să sune la IPJ Teleorman.