Connect with us

Știri

Când ești omul primarului Drăgușin, poți sfida legea la orice oră! Fiul consilierului Voicilă, figuri pe bani publici la trei dimineața/Video

Publicat

de

În municipiul reședință al județului Teleorman, după cum s-a dovedit în nenumărate rânduri, legea se aplică doar „fraierilor”care nu îl slujesc pe actualul primar.

Mai exact, dacă faci parte din camarila PSD locală, îți poți permite aproape orice, fără să te tragă nimeni la răspundere.
Este și cazul fiului celebrului consilier județean Voicilă, care dispune de bunurile publice după bunul plac, la orice oră, fără să fie tras la răspundere de autiritațile locale.
Noaptea trecută, în jurul orei 3.00, Dan Voicilă a reușit să exaspereze locatarii din blocurile ANL, zona Peco, după ce a ocupat sala de sport cu o partidă de fotbal zgomotoasă.
Deși oamenii au sunat la Poliția Locală pentru a lua măsuri, poliție care aparține de Primăria Alexandria, „oamenii legii lui Dragușin” au venit și doar l-au certat pe băiatul lui tati, că doar nu era să sancționeze odrasla celui mai vechi și mai vocal susținător al primarului Alexandriei.
Tac-tu știe că ești aici?” a fost „sancțiunea” polițiștilor care au venit la fața locului și…cam atât.
Întrebările firești ce derivă din această întâmplare sunt:
– cum a ajuns Dan Voicilă în sala de sport care aparține, practic, autorităților locale?

– cine i-a permis accesul, că doar nu a intrat pe horn, ca Moș Crăciun?
– de ce nu a închiriat oficial acea sală, cum se întâmplă în cazul cetățenilor „de rând”?

– cum și-a permis acest individ să terorizeze cu zgomotul, ore în șir, un cartier întreg, la ora trei dimineața?

Răspunsul poate fi doar unul, având în vedere circumstanțele: avem pile la primar, ne permitem orice, oricând!