Connect with us

Evenimente

Încă o tragedie pe șoselele din Teleorman! O femeie a murit, soțul ei a fost grav rănit! Victimele mergeau la o înmormântare/FOTO

Publicat

de

Tragedie pentru o familie care se deplasa cu autoturismul pe DN52, în județul Teleorman. Inconștiența unui tractorist beat, care circula cu utilajul nesemnalizat, a dus la producerea unui accident rutier, marți seară, între localitățile Alexandria și Furculești.

O familie, doi soți și fiul lor, a fost distrusă în această seară, după ce autoturismul Logan în care se aflau a izbit în plin un tractor. Fiul susține că nimeni nu a văzut utilajul pentru că pur și simplu circula fără lumini.

Impactul a fost atât de puternic, încât mașina s-a făcut praf, iar mama șoferului, în vârstă de 57 ani, a rămas încarcerată.

Femeia a fost scoasă dintre fiarele contorsionate de echipajul de descarcerare, însă starea sa era foarte gravă. Cadrele medicale au resuscitat-o zeci de minute, însă, din păcate, nu au reușit să o salveze.

Tatăl șoferului a fost și el grav rănit.
Bărbatul de 63 ani a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Alexandria, cu multiple traumatisme.

Fiul celor doi soți, victime în accident, nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, însă a intrat în stare de șoc.
Nici tractoristul beat, cel care a provocat această tragedie, nu a fost rănit.

Cei care se aflau în Logan mergeau la o înmormântare, însă, din păcate, din cauza inconștienței unui individ, nu vor mai ajunge acolo, ci la cea din propria familie.