Connect with us

Știri

Și PSD Teleorman mai „scapă” în calitate! Un cadru didactic respectat, învațătorul Sorin Ilie, noul inspector general al ISJ Teleorman!

Publicat

de

Despre învățătorul Sorin Ilie nu sunt multe de spus în ceea ce privește cariera sa politică și cea profesională. S-a implicat cu simț de răspundere în ambele, iar generațiile de copii care i-au trecut prin mână, ca învățător, l-au făcut cunoscut și respectat în comunitate.

Este membru activ în PSD Teleorman și în foarte multe situații politice s-a implicat mai mult decât colegii de partid consacrați.
Desigur, fiind cadru didactic, altfel se abordează inițiativele, în special atunci când vine vorba de intelect.
Sorin Ilie profesează in învățământ din anul1982, iar de-a lungul timpului a ocupat și diverse funcții politice, cum ar fi cea de consilier local, consilier județean și inspector de specialitate în cadrul ISJ Teleorman.
Sorin Ilie a fost numit inspector general la ISJ Teleorman, la propunerea PSD, prin ordin de ministru, marți, 14 iunie 2022.
Este una dintre puținele numiri inspirate ale social-democraților, însă iată că, uneori, și PSD mai „scapă” în…calitate.