Connect with us

Evenimente

Mister într-o comuna din Teleorman! O familie s-a trezit cu un sfert de mașina răsturnată în curte/Foto

Publicat

de

S-a întâmplat noaptea trecută, în satul Purani, comuna Vitănești, județul Teleorman. O familie din localitate s-a trezit dimineață fără gard la casă, după ce un autoturism s-a răsturnat peste el.

Șoferul nu era nicăieri, nici în mașină, nici sub mașină, nici la spital, nici la poliție pentru a anunța accidentul.
Nedumeriți și indignați că nu au cum să își recupereze paguba, oamenii au sunat la 112, iar polițiștii au început cercetările.
În timp ce agenții cautau șoferul, acesta s-a prezentat singur la sediul poliției, unde a declarat accidentul pe care în care a fost implicat noaptea trecută.
Este vorba despre un bărbat de 44 ani dintr-o comună vecină, Mîrzănești.
Cei care au constatat inițial că șoferul dispăruse de la fața locului au presupus că motivul plecării ar fi fost alcoolul sau lipsa permisului de conducere.


Nu s-au înșelat, șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest care a arătat clar că fusese băut zdravăn în momentul accidentului, dacă după atâtea ore, timp în care a încercat să scape de alcoolemie, tot i-a rămas un 0,05 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Pentru că nu a fost un accident cu victime și nu au trecuseră cele 24 de ore permise de lege pentru a declara un accident auto, șoferul a fost sancționat doar pentru alcoolemia arătată de aparat și a rămas pieton.
Proprietarii casei afectate își vor recupera banii pe gard de la asigurătorul RCA al șoferului, iar acesta va rămâne cu paguba produsă autoturismului, pe care va trebui să o suporte din buzunar.

Susține-ne activitatea

GMC WEN DESIGN