Connect with us

Știri

La Orbeasca de Sus ca în vestul sălbatic! Bătaie pe stradă între eleve minore, pentru distracția băieților!

Publicat

de

Un incident violent, urmând modelul multor altor incidente de acest gen petrecute la nivel național, a avut loc în localitatea Orbeasca de Sus, județul Teleorman.

Potrivit informațiilor primite pe adresa redacției Total Impact, mai multe minore au provocat o bătaie în toată regula, în plină stradă, în timp ce martorii aflați la fața locului le încurajau să lovească cât mai tare.
Incidentul începe ca o provocare, apoi una dintre fete ia „atitudine” și se adresează celeilalte: „hai, dă în ea, ce p…a mea faci”?
Bătaia în care una dintre ele este tăvălită pe jos, trasă de păr și sugrumată cu picioarele se desfășoară sub ochii mai multor tineri „masculi” care strigau că „vor să vadă chiolfăneală”.
Potrivit informațiilor primite, toate cele trei fete implicate în incident sunt minore cu vârste cuprinse între 14 ani și16 ani.
Una dintre ele ar fi elevă în clasa a-VIII-a la Școală Gimnazială din Orbeasca de Sus, celelalte două ar fi eleve la Liceul Tehnologic Nicolae Bălcescu din municipiul Alexandria.