Connect with us

Știri

Dosar penal în cazul scandalului cu minore de la Orbeasca! Poliția Teleorman s-a autosesizat/VIDEO

Publicat

de

În urma publicării imaginilor video în care trei minore se lovesc violent sub ochii celor prezenți în zonă, IPJ Telorman s-a autosesizat și a întocmit dosar penal pentru „lovire sau alte violențe”.

Reamintim faptul că pe adresa redacției Total Impact au fost trimise imagini video în care trei fete minore erau încurajate să se lovească reciproc, iar incidentul, potrivit martorilor, ar fi avut loc în localitatea Orbeasca de Sus, județul Teleorman.
În timp ce minorele se tăvăleau pe jos, se loveau cu picioarele, iar una era târâtă de păr, mai mulți tineri comentau în jurul lor și le îndemnau să se bată.

Comunicat IPJ Teleorman:

„Urmare a apariției în spațiul public a unor imagini în care 3 tinere se agresează reciproc, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman este abilitat să comunice următoarele:
În urma verificărilor efectuate, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Alexandria s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, incidentul în cauză s-ar fi petrecut în seara zilei de 10 iulie a.c., în jurul orelor 22:00, când, minorele cu vârste cuprinse între 13 și 16 ani, din municipiul București și localitatea Orbeasca, s-au agresat fizic într-un parc de pe raza localității Orbeasca.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „lovirea sau alte violențe”, urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent”.