Connect with us

Știri

Momente penibile la groapa de gunoi din Alexandria! Mașina de la ADP care udă panseluțe trimisă să stingă un incendiu. Prestația angajaților, monument de prostie/VIDEO

Publicat

de

Iar ne-am făcut de râs în toată România, „mulțumită” uneia dintre societățile din subordinea Primăriei Alexandria. În timp ce primarul nostru ne anunță că va curge lapte și miere pe străzi, după ce municipiul reședință de județ va fi modernizat, liota de angajați din subordinea instituției pe care o conduce pare desprinsă din evul mediu. Iar dacă ar fi doar înapoiați, poate s-ar mai trece cu vederea, însă aroganța, nesimțirea și tupeul caracteristic prostului par că fac parte din fișa postului în cazul multora dintre ei.

În urmă cu câteva zile, la celebra groapă de gunoi situată „strategic” la intrare în Alexandria și ignorată de Garda de Mediu, pentru că…PSD (afirmația nu este întâmplătoare, șefa acestei instituții inutile este fan declarat al partidului roșu), s-a iscat un scandal în toată regula, după ce unul dintre activiștii de mediu, cunoscut în spațiul public ca „Activistul buzoian”, a venit în „vizită” la maldărul de deșeuri pe care municipiul reședință al județului Teleorman îl „deține” chiar la intrare în oraș, un fel de ” Bine ati venit” în Alexandria.
Ajuns acolo, a constatat că porțiuni din deșeurile aruncate la întâmplare, multe dintre acestea chiar de către angajați ai societăților din subordinea Primăriei, ardeau, iar pentru că flăcările amenințau sa se extindă, a sunat la 112 și a cerut intervenția pompierilor.
În loc de pompieri, surpriză! A venit mașina de la ADP, cea pe care o vedeți câteodată pe străzile din Alexandria udând florile și puținele spații verzi care au mai scăpat de „furia” afaceriștilor cu statut special de partid.
Angajații trimiși „să rezolve problema”, înaintea pompierilor, au început un spectacol care i-ar face invidioși și pe cei mai buni comedianți.
După ce au întins furtunul de udat panseluțe, îmbinându-l cu altă bucată de furtun, a început show-ul. Când prindeau furtunul la un capăt, ieșea la celalalt, iar această prestație penibilă a durat până la sosirea pompierilor.
Supărat că a fost luat la întrebări de activistul de mediu, unul dintre angajați a început să înjure, l-a stropit cu furtunul și a afirmat că îl doare în p….a de faptul că cel care filma va depune plângere, pentru că nu are ce să-i facă.
În tot acest timp, comisarii de la Garda de Mediu se delectau la cafea și țigară în interiorul instituției sau așteptau curierii să le aducă colete comandate pentru acasă.
Dacă ar fi să descriem, pe scurt, toată această scenă petrecută la groapa de gunoi din Alexandria am putea spune doar un singur cuvânt: penibil! Un penibil pe banii cetătenilor care așteaptă de ani buni ca în acest oraș să se mai investească și în ceea ce contează, nu doar în beculețe kitsch și parcuri de milioane de euro, în timp ce rețeaua de apă și canalizare este la pământ, iar multe străzi laterale, pe care soferii circulă pentru a evita semafoarele așezate imbecil la fiecare colț de stradă, sunt distruse.