Connect with us

Știri

Bătaie în Alexandria între fete de „familie bună”. Minorele sunt eleve de gimnaziu/VIDEO

Publicat

de

A fost din nou scandal în Alexandria, între mai multe fete, eleve de gimnaziu. Potrivit martorilor, incidentul ar fi avut loc joi, în spatele clădirii situate pe strada Ion Creangă, cunoscută ca „CEC-ul vechi”, din municipiul Alexandria, județul Teleorman.

Scena a fost filmată de mai mulți tineri, ca și cum ar fi fost vreun act de bravură, iar imaginile au fost postate pe internet.
Protagonistele sunt eleve la două școli din oraș, una la Școala Gimnazială Ștefan cel Mare, cealaltă la Școala Gimnazială Mihai Eminescu.
Potrivit informațiilor, după bătaie, la fața locului ar fi ajuns și polițiștii, însă nu au mai găsit pe nimeni în locul respectiv, așa că au plecat.
Fetele implicate în scandal provin din familii „cu nume”, care, în general, au pretenții să fie respectate și se laudă, în cercurile lor, cu odraslele și educația pe care le-o oferă.
În locul în care s-au bătut elevele de gimnaziu s-au mai întâmplat incidente similare, prezentate de publicația noastră, unul dintre ele extrem de violent, când o elevă de liceu a snopit în bătaie o colegă pentru că s-ar fi întâlnit cu iubitul ei.
Incidentele cu elevi minori care se bat pe stradă, în timp ce „gașca”, în loc să îi despartă, îi filmează și îi încurajează să lovească mai tare, sunt din ce în ce mai dese și, treptat, devin un fenomen periculos.
O altă elevă de la Școală Gimnazială Ștefan cel Mare a stârnit un adevărat scandal, la începutul lunii iunie, după ce a venit la școală cu un briceag cu care a amenințat un coleg, chiar în fata porții de la intrare în unitatea de învățământ. Din fericire, personalul de la firma de pază a școlii a reușit să intervină la timp pentru a evita o posibilă nenorocire.