Connect with us

Evenimente

Drăgănești Vlașca sărbătorește Ziua Comunei pe 8 septembrie! Evenimentul se va desfășura pe stadionul din localitate!

Publicat

de

Dragănesti Vlașca, una dintre comunele din Teleorman care s-a schimbat mult în ultimii ani, va sărbători „Ziua comunei” pe 8 septembrie 2022, eveniment aflat la ediția cu numărul patru.

Data a fost stabilită prin Hotărâre de Consliul Local, iar locul stabilit pentru desfășurare este stadionul comunal din localitate.
Dragănesti Vlasca are ce sărbători, având în vedere că se dezvoltă în ritm rapid, spre deosebire de alte comune în care astfel de evenimente sunt privite ca un fel de tichie de mărgăritar pe capul chelului, cum se spune.
Am propus această dată, întrucât, în credinţa populară, sărbătoarea Naşterii Maicii Domnului reprezintă hotarul astronomic dintre vară şi toamnă, momentul în care se dă startul lucrurilor agricole de toamnă şi momentul în care noul anotimp începe să îşi intre în drepturi.
Apreciez că, ”Ziua comunei” dobândește, prin statutul ei, farmecul unei zile de sărbătoare a întregii comunități, iar manifestările care se vor desfășura, cu această ocazie, constituie un prilej de întâlnire și revedere, de voie bună și relaxare pentru locuitorii comunei noastre.
Pregătim pentru dumneavoastră un program care va cuprinde manifestări cultural-artistice, pentru toate gusturile și vârstele.
Vă așteptăm cu drag, să cinstim împreună “Ziua Comunei Drăgănești-Vlașca”, locul pe care toți îl numim cu bucurie “acasă”.
Vă mulțumesc pentru sprijin și colaborare!” a anunțat Ciprian Ciuoerceanu, primarul comunei Dragănesti Vlașca.