Connect with us

Știri

Toate școlile grădinițele din Teleorman vor avea apă potabilă în incintă! Prefectul Haralambie Epure: „Am sunat fiecare primar în parte. Acolo unde nu este apă la robinet, le-am sugerat sa doteze unitățile de învățământ cu dozatoare de apă plată”

Publicat

de

Anul acesta, parcă mai mult decât oricând, unitățile de învățământ din Teleorman au fost analizare „la sânge”, după ce prefectul Haralambie Epure a dispus o analiză amănunțită și identificarea problemelor care ar împiedica elevii să se intoarcâ in bănci, in bune condiții.

Una dintre principalele probleme cu care se confruntau școlile și grădinițele din mediul rural a fost lipsa apei potabile.
Acolo unde există la robinete, a fost analizată, însă în comunele care nu dispun de rețea de apă, prefectul de Teleorman a sugerat o soluție cât se poate de sănătoasă.
Am sunat fiecare primar în parte pentru remedierea problemelor constatate. Este foarte important să găsim soluții care pot fi aplicate imediat, în interesul copiilor. Le-am sugerat să doteze unitățile de învățământ cu dozatoare de apă plată. Aproape toți au rezolvat problema, ceea ce mă bucură foarte mult, pentru că așa trebuie să funcționeze o administrație publică, cu comunicare și înțelegere, indiferent de culoarea politică, când este vorba despre interesul copiilor și al cetățenilor, în general„, a declarat prefectul Haralambie Epure.