Connect with us

Știri

Se întâmplă în Alexandria! Firmele cu PILE la primărie pot amplasa panouri publicitare pe spațiul verde GRATUIT, pentru minim ȘASE LUNI/ VIDEO

Publicat

de

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că municipiul Alexandria, reședința județului Teleorman, a devenit un fel de feudă controlată de oamenii politici ai PSD, dintotdeauna.

Legea este aplicată discreționar și este interpretată în funcție de interese, pile și cumetrii de către autoritățile locale, pentru că oamenii au dat șansa, prin votul lor sau lipsa acestuia, unui grup bine organizat, ca să nu îl numim grupare, să formeze un aparat politic bine la pus la punct și greu de….destructurat.
Dovadă stau zecile de dezvăluiri ale consilierului local Gabriel Bulumac, documentate, singurul care a adus în atenția publică matrapazlâcurile și manevrele ilegale sau limita legii ale decidenților locali și ale apropiaților acestora.
Nu este greu să-i observi în Alexandria pe cei cu pile la primărie. Au firme, abuzează ilegal de spațiul verde sau construiesc fără autorizație, pe înțelegere verbală, cu promisiunea că nimeni nu îi va deranja, iar dacă cineva sesizează oficial, se deplasează cei de la Poliția Locală și fac în așa fel încât „să fie bine” pentru toată lumea.
Un exemplu concret este amplasarea unui panou publicitar pe spațiul verde al unei parcări, care nu a fost observat de vigilenții locali decât în urma unei sesizări, deși este amplasat pe o stradă principală (strada București) are dimensiuni mari și este construit din bucăți de lemn înfipte în pământ și legate cu sârmă. O improvizație periculoasă, trecută cu vederea intenționat, pentru că cel că se ocupă de afacere a primit accept verbal de la primărie, conform propriilor afirmații.
Mai mult, reprezentantul firmei se laudă că a primit asigurari de la „cineva din primărie” că i se vor da toate avizele, deși acolo este o parcare publică și improvizația a fost „înfiptă” în spațiul verde, obstrucționând vizibilitatea altor magazine și punând în pericol mașinile parcate.
În urma unei sesizări, polițiștii locali au venit, pentru că nu au avut încotro, să aplice măsurile legale. Asta după ce s-au prefăcut că nu găsesc locul cu pricina, deși ilegalitatea se vede din…avion.
Ei bine, sancțiunile aplicate sunt pur și simplu o sfidare la adresa cetățenilor și agenților comerciali din tot orașul, pentru că firma respectivă, cu pile la primărie, a primit un termen colosal în vederea ridicării panoului publicitar improvizat amplasat pe spațiul verde: ȘASE LUNI, în condițiile în care a durat doar câteva ore montarea acestuia.
Așadar, dacă ai pile la primărie, în Alexandria poți amplasa ilegal, timp de o jumătate de an, pe spațiul verde, panouri publicitare, chioșcuri, tonete sau orice ai chef.
Important este să nu fii o bătrână care vinde verdeață la coltul străzii, pentru că în aceste cazuri legea se aplică diferit și „ca la carte”.