Connect with us

Evenimente

În timp ce autoritățile ne vorbesc despre șosele de mare viteză, caii zburdă liberi pe Drumul european 70! O mașină s-a făcut praf, după impactul cu animalul!

Publicat

de

Un accident teribil a avut loc aseară, în Teleorman, pe celebrul drum care leagă municipiul Alexandria, județul Teleorman, de București. Șoferul unui autoturism care se îndrepta spre capitală a izbit în plin un cal care umbla liber pe DE 70 (DN6), între localitățile Vitănești și Văceni, județul Teleorman.

Deși mașina a fost pe jumătate distrusă, cei care se aflau în autoturism au avut noroc. Nici șoferul, nici soția acestuia, aflată pe scaunul din dreapta, nu au fost răniți.
Totul s-a întâmplat sâmbătă seară, în jurul orei 21.30.
În urma impactului, calul a murit, iar până la finalizarea cercetărilor de la fața locului nimeni nu a apărut să îl revendice.
Acum, polițiștii încearcă să afle cui aparține animalul ucis în accident, pentru a fi tras la răspundere, iar proprietarii autoturismului fac demersuri pentru a-și recupera paguba.
Din păcate, așa cum se întâmplă în astfel de cazuri, fără o dovadă clară care să indice proprietarul calului, dosarul întocmit de agenți va rămâne fără vinovați, iar cei care au scăpat ca prin minune de o posibilă tragedie vor rămâne cu paguba materială.
Apariția cailor pe DE 70 este relativ nouă. Aici, în accidentele petrecute din cauza animalelor care umblă libere pe șosea, au fost implicați, până acum, mistreții, câini și pisici.
Caii care au produs accidente rutiere se aflau, de cele mai multe ori, ori pe centura Alexandriei, ori în zona localității Smârdioasa, pe drumul care leagă Alexandria de Zimnicea.