Connect with us

Știri

În Alexandria, pistele pentru biciclete se construiesc lângă ieșirile din blocuri! Cetățenii vor fi nevoiți să se asigure când ies din scară!

Publicat

de

Despre șantierul general care a blocat caoitala județului Teleorman s-a tot scris, însă pe nimeni nu a interesat aspectele logice și problemele semnalate de cetățeni.

S-au desființat trotuare pe ambele sensuri, în aceeași zonă, iar oamenii erau obligați să circule pe carosabil, printre mașini, cu copii cu tot.
În tot acest timp, nemulțumirea a crescut și a devenit din ce în ce mai vizibilă, în special în mediul online, însă decidenții locali, în general, și primarul Victor Drăgușin, în special, continuau să posteze floricele din Pădurea Vedea, cea „dăruită” apropiaților, fără documente legale, sau se lăudau cu lucrările executate de firma care „reconstruiește Alexandria”.
În una dintre postările recente ale edilului Alexandriei apar trotuarele și pistele de biciclete pe post de realizări ale administrației publice locale și, printre alte aspecte, dimensiunile acestora: 4 metri trotuar, 1,2 metri pista de biciclete.
Numai că, domnul primar, prins in vâltoarea autoaprecierii, a uitat să precizeze că dimensiunile prezentate sunt cu borduri cu tot și așezate ca nuca în perete.
Consilierul local Gabriel Bulumac a făcut o demonstrație live, măsurând cu ruleta… realizările. Nici trotuarul, nici pista de biciclete nu sunt conform „autolaudelor” primarului Drăgușin, iar proiectarea acestora pare desprinsă din filmele cu prosti.
Mai exact, oamenii care locuiesc la bloc ies direct pe pista de biciclete și doar „Doamne Fereste” îi poate ajuta să nu intre în coliziune cu vreun biciclist care circulă pe „dreptul lui” dat de mințile luminate ale municipalității.
„Alexandria este reconstruită la mișto. Nici cal, nici măgar”, așa a numit consilierul Bulumac, singurul opozant vocal al primarului Drăgușin, proiectul cu care se fălește edilul aproape zilnic.