Connect with us

Evenimente

Tânăr de 16 ani prins sub zid, în timp ce lucra la demolarea unei case! S-a solicitat elicopterul SMURD/FOTO

Publicat

de

Un tânăr de 16 ani a fost prins sub dărâmături, după ce zidul unei case aflate în curs de demolare s-a prăbușit peste el. Incidentul a avut loc duminică după amiază, pe strada I.L.Caragiale din municipiul Roșiorii de Vede, județul Teleorman.

Când s-a intâmplat evenimentul, tânărul rănit lucra cot la cot cu muncitorii, însă nu este clar dacă era angajat sau pur și simplu se afla acolo pe cont propriu.
Din fericire, pompierii au reușit să îl scoată in timp record de sub peretele prăbușit și a fost predat echipajelor medicale.
Deși tânărul a fost găsit conștient, pentru investigații amănunțite a fost solicitat elicopterul SMURD, care l-a transportat la un spital din București.
În mai puțin de 15 minute, tânărul a fost scos de pompieri și predat echipajelor medicale deoarece acuza dureri la umărul stâng și la spate.
Acesta va fi preluat de către un elicopter SMURD pentru a fi transportat la un spital din municipiul București pentru investigații medicale amănuntite și îngrijiri de specialitate.
Cazul a rămas în atenția autorităților competente pentru cercetări„, se arată intr-un comunicat de presă transmis de ISU Teleorman.
În urma acestui eveniment, rămâne totuși o intrebare: ce căuta un minor pe post de muncitor la demolarea unei case, fără nici un fel de masuri de siguranță, și cine va răspunde legal în urma acestui incident care se putea sfârși tragic?