Connect with us

Știri

Lolec și Bolec la Prefectura Teleorman! Subprefecții Rababoc și Iancu au dat în judecată instituția! Motivul este episod de desene animate!

Publicat

de

Subprefecții de Teleleorman, Benone Rababoc și Gigi Iancu, au fost în proces cu Instituția Prefectului până…au pierdut cu „succes”.

Dosarul deschis de ei, în calitate de reclamanți, este public pe portalul instanțelor și a avut drept scop obligarea instituției, care oricum îi plătește pentru a face mai nimic, la amenajarea birourilor proprii.
Lolec și Bolec doreau scaune tapițate, mese de consiliu, canapele tapițate pentru trei persoane, fotolii tapițate, măsuțe de telefon, birouri mari, scaune ergonomice tapițate, comodă tv, dulap metalic, covor plușat pe 90% din suprafața biroului, galerii noi cu perdele și draperii noi la fiecare fereastră, aer condiționat și o bibliotecă, aceasta din urmă pentru depozitarea multiplelor volume de cărți citite, mai ales cele parcurse de Rababoc, fost primar al comunei Talpa, județul Teleorman, unde ar plânge Moromeții de rușine dacă ar vedea că plaiul strămoșesc e cam la fel ca pe vremea lor.
Cel mai probabil, cei doi se plictisesc la muncă, altfel nu se explică cum de au timp pentru astfel de „creații” penibile, mai ales în asemenea vremuri, când oamenii abia mai reușesc să își asigure traiul zilnic.
Pare că nu mai există nici rușine, nici empatie, nici respect față de populația obligată să se adapteze cum poate la inflație, iar banul public este cheltuit fără discernământ, deși instituțiile statului ar trebui să fie primele care fac economii.
Prefectul de Teleorman, Haralambie Epure, nu a dorit să comenteze pe acest subiect, însă instituția pe care o conduce a răspuns, totuși, unei solicitări scrise, trimisă de redacția Total Impact, prin care informează că acțiunea în instanță formulată de subprefecții Rababoc și Iancu a fost bazată pe respingerea cererii pe care cei doi au făcut-o anterior către Instituția Prefectului, în care cereau să le fie mobilate birourile așa cum se cuvine unor „ștabi” politici ca ei.
Pentru că nu au primit ce doreau, Lolec și Bolec s-au adresat instanței de contencios-administrativ, în speranța că judecătorii vor obliga instituția să le cumpere canapele tapițate, pe care să se odihnească atunci când amorțesc de prea multă „muncă”.