Connect with us

Știri

Șofer prins de polițiștii din Alexandria drogat la volan! Drug Test pozitiv la cocaină!

Publicat

de

Un bărbat din Alexandria a fost prins în trafic, vineri seara, drogat la volan.

Acesta circula pe strada Cuza Vodă din municipiul Alexandria, județul Teleorman, însă a fost oprit de un echipaj de poliție, iar suspiciunile agenților au fost întărite de faptul că bărbatul de 33 ani avea gesturi ciudate.
Acesta a fost testat cu aparatul Drug Test și banuneielile au fost confirmat: POZITIV la COCAINĂ.
În Teleorman, cei mai mulți tineri depistați la volan sub influența substanțelor interzise ies pozitiv la canabis. Destul de rar se întâmplă ca un șofer prins drogat în timp ce conduce autoturismul să iasă pozitiv la cocaină, pentru că asta costa bani, iar ai noștri, în general nu prea își permit astfel de „răsfățuri”.
Se pune problema, totuși, cum este posibil ca într-un oraș atât de mic, cum este Alexandria, cocaina, un drog foarte periculos mai ales atunci când consumatorii aleg să conducă autoturisme pe drumurile publice, să se „plimbe” la discreție de la unii la alții, fără ca DIICOT Teleorman să acționeze.

Comunicat IPJ Teleorman în acest caz:

În seara zilei de 14 octombrie a.c., polițiștii din municipiului Alexandria au identificat pe strada Cuza Vodă din localitate un autoturism condus de un tânăr în vârsta de 33 de ani din Alexandria.
Având în vedere comportamentul conducătorului auto, acesta a fost testat cu aparatul Drugtest care a indicat prezenta unor substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv în organism.
Ulterior, tânărul a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive”, fiindu-i reținut și permisul de conducere”.

Practic, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru o faptă care ține de competența lor, însă așteptăm cu interes și un comunicat de la DIICOT, pentru că în ultima vreme, în afară de găinării, cum ar fi trei fumuri de iarbă și alte „micimi” de acest gen, nu am auzit nimic din partea acestei structuri, deși ar fi de muncă, dacă ar exista interes.