Connect with us

Știri

Primarul de la Zimnicea vrea sa țina pasul cu…moda online! Acțiunile publice livrare în format video sau scris către cetăteni/ FOTO

Publicat

de

De când spațiul online a devenit cel mai accesat mijloc de informare, primarul orașului Zimnicea, Petre Pirvu, s-a pus serios pe treabă.

Nici nu avea cum altfel, pentru că mai tinerii săi contestatari sunt prezenți online în orice moment și chiar transmit ședințele de consiliu local pe facebook.
În această situație, conducerea orașului Zimnicea nu avea decât o singură armă: vizibilitatea pe internet și publicarea pe pagina primăriei a informațiilor și mesajelor către cetățeni.
Astfel, pe pagina de facebook Primăria orașului Zimnicea, tot ce ține de administrație publică locală este postat, pentru ca oamenii din localitate să fie la curent cu activitatea decidenților.
În ultimele postări, de exemplu, primarul îi informează pe cetățeni cu privire la dorința de a menține un oraș curat, prin campanii de reciclare a deșeurilor, dar și despre deschiderea unui magazin Carrefour Expres în localitate.
Ultima postare pe pagina de facebook a Primăriei Zimnicea anunță că se face dezinsecție în parcuri, pentru protejarea gardului viu(buxus), și nu numai, contra păianjenului și a omizii.