Connect with us

Știri

A înviat DIICOT Teleorman! Captură „impresionantă” în satul Țigănești, unde vindeau unii „iarbă”! Despre cocaina băieților cu bani prinși drogați la volan, NIMIC!

Publicat

de

Din când în când, DIICOT Teleorman mai iese din dulapul prăfuit și mai „arde” câte un fraier, după o „muncă asiduă” de documentare a SCCO, structura care la un moment dat a ieșit pe ultimul loc din țară, ca activitate.

Mai exact, capturile principale pe care se bazează aceste instituții înseamnă câțiva săraci care vând canabis (iarbă) prin diferite cercuri și care pică la zar doar dacă îi toarnă vreunul, nu că ar gestiona structurile responsabile vreo anchetă proprie, deși, dacă facem socoteala cheltuirii banului public pentru funcționarea lor ( și o vom face) vom constata că prezența lor în Teleorman, în actuala formulă, nu se justifică.
De exemplu, vineri, 21 octombrie, suntem anunțați prin comunicat de presă că „polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Teleorman, împreună cu un procuror din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Teleorman, au efectuat trei percheziții domiciliare, în comuna Țigănești, judetul Teleorman, la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de deținere de droguri. În urma activităților desfășurate, polițiștii au descoperit și ridicat, în vederea cercetărilor, recipiente care conțineau cannabis și plante de cannabis, precum și aproximativ 500 de grame de cannabis”.
În urma acestei acțiuni de „amploare”, patru persoane au fost conduse la D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Teleorman, pentru cercetări. Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii întregii activități infracționale.
Cam așa se încheie comunicatele, apoi nu se mai aude nimic despre finalitate.