Connect with us

Știri

Povestea care a șocat tot județul! Tânărul mort în accident duminică seară și-a ucis fosta iubită înainte de a intra cu mașina în pom/VIDEO

Publicat

de

Un accident rutier cumplit, petrecut duminica seară, la ieșire din localitatea Bragadiru, județul Teleorman, s-a transformat intr-o adevărată tragedie desprinsă, parcă, din filme.

Un tânăr de 29 de ani, din localitate, a murit pe loc, după ce mașina pe care o conducea a izbit violent un copac de pe marginea drumului.
Inițial, cazul a fost tratat ca o autoaccidentare, însă zorii zilei au scos la lumină amănunte teribile despre moartea tânărului: crimă urmată de sinucidere. Aceste fapte sunt cercetate acum de procurorii de la Parchetul Teleorman, după ce, la primele ore dimineții, fosta iubită a tânărului mort în accident a fost găsită fără suflare, pe un câmp din apropiere, in zona localității Frumoasa, înjunghiată.
Povestea celor doi tineri este una cât se poate de obișnuită, însă nu la fel este și finalul ei, o tragedie greu de descris în cuvinte.
Tânăra, în vârstă de 22 de ani, s-ar fi despărțit de presupusul ucigaș în urmă cu ceva timp, însă el nu a reușit să se împace cu această idee și, mai ales, cu faptul că iubita lui se întâlnea acum cu un alt băiat.
Încerca tot timpul să ia legătura cu ea, câteodată o urmarea și chiar ar fi amenintat-o de câteva ori, însă fata nu a depus niciodată plângere la politie.
Duminică seară, tânăra s-a întâlnit cu noul iubit, în Contești, o localitate apropiată de cea a fostului iubit. După o vreme, aceasta ar fi plecat spre casă, în municipiul Alexandria, însă nu mai ajuns niciodată acolo unde locuia.
Atât actualul iubit, cât și părinții, rudele și prietenii au încercat să ia legătura cu ea, fără succes, iar la un moment dat telefonul chiar s-ar fi închis.
Cel care a decis să plece în căutarea ei, împreună cu alte două persoane, a fost chiar băiatul de la care plecase ultima dată. Folosindu-se de o aplicație pe care amândoi o aveau instalată pe telefoanele mobile, acesta a reușit să ajungă pe un drum de câmp greu accesibil, așa cum indica locația. Acolo au început căutările. Nu a durat foarte mult până când au găsit-o. Zăcea fără suflare, iar trupul său era ciuruit de lovituri ce păreau a fi de cuțit.
Au fost alertate imediat autoritățile iar accidentul de duminică seară a luat o cu totul altă turnură.
Criminaliștii și procurorul de caz au început cercetările, atât la locul în care a fost găsită tânăra, pe un câmp, în apropiere de Bragadiru, cât și la locul accidentului, unde a murit presupusul ucigaș al fetei de 22 ani.
Au fost căutate în mașina distrusă indicii care ar putea face legătura între cei doi și ar aduce lumină în acest caz.
După cum s-au desfășurat evenimentele, se conturează, din ce în ce mai mult, o crimă odioasă comisă din gelozie, urmată de o sinucidere.
Despre tânărul de 29 de ani vecinii au numai cuvinte de laudă. Nu deranja pe nimeni, era liniștit și nimeni nu l-ar fi bănuit vreodată că ar fi în stare să ia viața unui om.
Era un tânăr neconflictual și muncea din greu, în București, pentru a-și întreține familia. În Bragadiru, de regulă, venea la sfârșitul săptămânii sau când avea zile libere, așa cum s-a întâmplat și în seara în care și-a găsit sfârșitul.
Cercetările sunt și la această oră în plină desfășurare. Anchetatorii audiază martori și adună probe pentru a putea ajunge la o concluzie clară despre cum s-a întâmplat această tragedie.