Connect with us

Știri

Dublu asasinat în Teleorman! Doi tineri uciși cu bestialitate în locuința lor din Turnu Magurele! Ucigașul le-a băgat cadavrele în portbagaj și le-a abandonat într-o casă părăsită!

Publicat

de

Nici nu s-a terminat bine ancheta în cazul tânărului din Bragadiru care și-a ucis fosta iubită, apoi s-a sinucis intrând cu mașina în pom, că Teleormanul devine scena unui nou caz cutremurător: DUBLU ASASINAT.

Doi tineri din județul Olt, care locuiau în Turnu Măgurele, au fost uciși cu mai multe lovituri de cuțit de un individ din Roșiorii de Vede, care, ulterior, i-a băgat în portbagajul mașinii și a abandonat cadavrele într-o casă părăsită din comuna Drăgănești de Vede, județul Teleorman, o localitate nu foarte departe de domiciliul său.
Autoritățile au fost alertate de fratele băiatului ucis, care a anunțat că acesta și iubita lui au dispărut din locuința din Turnu Măgurele.
El avea 18 ani, ea avea numai16 ani.
O echipă operativă de la IPJ Teleorman a demarat imediat cercetările și, în scurt timp, s-a ajuns și la o concluzie: DUBLĂ CRIMĂ, comisă de un tânăr de 24 de ani, din Roșiori de Vede, care, în acest moment, se află în arestul Poliției Teleorman.
Până acum, anchetatorii au reușit să afle cum s-au derulat faptele, însă nu și motivul care a dus la aceast asasinat odios.
Echipa operativă constituită în cadrul Serviciului de Investigații Criminale în urma activităților și investigațiilor operative desfășurate, a rezultat faptul că un bărbat de 24 de ani din municipiul Roșiori de Vede s-ar fi deplasat la locuința comună a acestora, unde din motive necunoscute și care vor fi stabilite cu ocazia cercetărilor, ar fi izbucnit un conflict aplicându-le celor doi mai multe lovituri,care le- ar fi provocat leziuni cauzând decesul. Acesta ar fi transportat ulterior cadavrele cu ajutorul unui autoturism cu care se deplasa, pe raza comunei Drăgănești de Vede, ascunzându-le într- o casă de locuit părăsită, a transmis IPJ Teleorman.