Connect with us

Politică

Femeile liberale din Teleorman și-au ales liderul! Iuliana Ivana, primarul comunei Gălăteni, reconfirmată în funcție/VIDEO

Publicat

de

Ieri, 25 octombrie 2022, femeile liberale din Organizația Teleorman s-au întâlnit pentru a-și alege liderul.

La eveniment au participat invitați din structurile centrale și județene, dar și o parte dintre primarii PNL Teleorman, pentru a-și arăta susținerea față de echipa care formează Organizația Femeilor Liberale Teleorman.
Iuliana Ivana a fost aleasă președinte OFL, după ce a câștigat Primăria Gălăteni, în 2020, într-o confruntare destul de aprinsă cu fostul primar de la PSD, aflat la conducere mai multe mandate.
Marți, conform statului, a venit momentul pentru o nouă rundă de alegeri în rândul femeilor liberale din Teleorman, iar Iuliana Ivana a cerut, din nou, votul colegelor.
După încheierea procedurilor de vot, Iuliana Ivana a fost reconfirmată în funcție, cu o majoritate covârșitoare.

Maria Stoian, deputat și prim-vicepreședinte PNL Teleorman a susținut candidatura Iulianei Ivana, și în urmă cu doi ani, când a fost aleasă prima dată, și acum, când a fost reconfirmată.
Le-am asigurat pe colegele prezente de toată admirația și simpatia mea, considerând că prioritare, atât în viața personală, cât și în cea profesională, sunt respectul, aprecierea, buna înțelegere și comunicarea. În opinia mea, Organizația Femeilor Liberale trebuie să fie apreciată la adevărata ei însemnătate, mai ales că avem în PNL Teleorman doamne și domnișoare capabile, ancorate în realitate, profesioniste în diverse domenii de activitate, care pot menține echilibrul într-o echipă. Felicit noul președinte al OFL Teleorman, doamna primar al comunei Gălățeni, Iuliana Ivana, care a fost reconfirmată în funcție, și o asigur de tot sprijinul meu.
Sunt convinsă că noua conducere a OFL Teleorman va fi unită, energică și implicată, beneficiind de prezența unor colege profesioniste, responsabile și animate de dorința de a face performanță„, este mesajul transmis de Maria Stoian în cadrul acestui eveniment.