Connect with us

Știri

Alte mașini făcute praf în Teleorman.”Dacă nu aveam centura, eram mort”/ VIDEO

Publicat

de

În Teleorman nu trece o zi fără cel puțin un eveniment rutier, de la o vreme încoace. Cu victime sau doar tamponări cu pagube materiale mari, accidentele care se petrec pe șoselele din județ au ajuns să facă parte din cotidian, iar principala cauză, după cum scriam într-un material anterior, este neatenția la volan.

Ultimul accident în care două mașini s-au făcut praf s-a petrecut vineri, în jurul prânzului, la ieșire din localitatea Roșiori de Vede, spre localitatea Măldăieni.
Un tânăr de aproximativ 20 de ani, începător în ale șofatului, după cum indica semnul aplicat pe parbriz, a virat stânga fără să acorde prioritate autoturismului care circula din sens opus, pe același drum.
Impactul a fost inevitabil deși conducătorul auto care se deplasa fără să schimbe directia de mers a încercat să evite coliziunea în ultimul moment.
„Dacă nu aveam centura, eram mort”, a afirmat acesta, care deși nu a fost rănit, era în stare de șoc.
Tânărul începător s-a ales cu un traumatism la nivelul capului și a fost transportat cu o ambulanță SMURD la Spitalul Municipal din Roșiorii de Vede pentru îngrijiri medicale.