Connect with us

Știri

Poștașul teleormănean care a dispărut cu banii de pensii a jucat la păcănele 40.000 lei/VIDEO

Publicat

de

Pe 1 noiembrie, în jurul prânzului, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat cu faptul că dintr-o autoutilitară a Poştei Române, care transporta bani, a dispărut un sac în care se afla suma de 278.000 lei.

Erau banii pensionarilor din Chiajna, județul Ifov, iar cel care fugise cu banii era chiar angajatul Poștei Române care ar fi trebuit să-i predea Oficiului Poștal din localitate, pentru a ajunge la oameni.
Alexandru Iulian Gîdea, cel care a dispărut cu sacul de bani, este din Teleorman și se angajase de curând la Poșta Română din Ilfov.
După trei zile, când a fost prins, tot cu sacul de bani după el, s-a constatat că din suma totală lipseau 40.000 lei.
Acesta a declarat cu nonșalanță că a jucat banii la păcănele, împreună cu un grup de prieteni.
În prezent, Alexandru Gîdea se află în custodia polițiștilor din Chitila, la sediul instituției, pentru cercetări.

Comunicat IPJ Ifov:

În urma unui complex de măsuri investigativ-operative, polițiști orașului Chitila împreună cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov l-au depistat în localitatea Ploiești pe bărbatul, în vârstă de 20 de ani, bănuit de comiterea faptei de furt din data de 1 noiembrie a.c., din autoturismul Poștei Române, a unui sac, ce conținea suma de 278.000 lei. Asupra bărbatului a fost găsit un sac cu bani, urmând ca ulterior să fie stabilită valoarea acestora”.

Sursa video: Antena3